Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.07.2020
NOVÉ aplikátory
NOVÉ aplikátory Columbia pro nanášení tmeluSpolečnost Columbia představila nové nástroje pro nanášení tmelu. Corner Rover (rohový aplikátor ROVER) a... číst celé
17.07.2020
Populární rukojeť MATRIX nyní přichází ve dvou nových velikostech!
Rukojeti Columbia Matrix  DVĚ NOVÉ VELIKOSTI Populární rukojeť MATRIX nyní přichází ve dvou nových velikostech! Nová verze, kratší s možnosti roz... číst celé
06.07.2020
Sada nářadí COMMANDO
Nová sada Columbia Commando Set vám nabízí základní set poloautomatického tmelení zabalené v polstrovaném pouzdru Columbia Tools. Vyladěná sada pro pr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Akce na první nákup
23.12.2019 Akce
Akce na první nákup
Sleva na první nákup číst celé
Zrození v Kanadě
23.12.2019 Společnosti
Zrození v Kanadě
Představujeme vám výrobky kanadské společnosti Columbia Tools v distribuci TDK stavebni. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Společnost Tomáš Krystyník, se sídlem Na Marečkově 353, IČ 126 44 722, zapsané v oboru obecního živnostenského úřadu MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN, Č.j.: OŽÚVS/188/2015/7, Sp. značka:  OŽÚVS/188/2015 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Akce na první nákup
23.12.2019 Akce
Akce na první nákup
Sleva na první nákup číst celé
Zrození v Kanadě
23.12.2019 Společnosti
Zrození v Kanadě
Představujeme vám výrobky kanadské společnosti Columbia Tools v distribuci TDK stavebni. číst celé
Marketing
20.11.2019 Společnosti
Marketing
Produkty Columbia Tools číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

   

 

 

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

TDK Stavební

Na Marečkově 353

Karolinka, 756 05

 
Kontakty
Logo
TDK STAVEBNI
Tomáš Krystyník
Tomáš Krystyník
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.
google-site-verification=9TF3nZ2Xe8C8D0Vrrt6SkNCyRtbXH8CaH-pYV9VQdPA