""""TDK Stavební | Nářadí a materiál nejen pro sádrokartonáře
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.12.2020
TDK Stavební - Autorizovaný Dealer kanadské společnosti CanAm Tool
S kanadskou společnosti CanAm Tool  TDK stavební navázala spolupráci pro zastoupení jejich značky v České republice. Jako jediná firma na trh... číst celé
13.11.2020
TACKTICAL SET S PREDÁTOREM
TACKTICAL SET S PREDÁTOREM   Nyní můžete získat naši  sadu s vylepšením o automatické tmelící zařízrmí Columbia Predator!!   Je to jen vaše volba!... číst celé
18.07.2020
NOVÉ aplikátory
NOVÉ aplikátory Columbia pro nanášení tmeluSpolečnost Columbia představila nové nástroje pro nanášení tmelu. Corner Rover (rohový aplikátor ROVER) a... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Rozlišení sádrokartonu dle barvy Rozlišení sádrokartonu dle barvy
O čem vypovídá barevné rozlišení sádrokartonu číst celé
Katalog CanAm Tool
22.02.2021 Katalogy
Katalog CanAm Tool
Katalogové stránky produktů CanAm Tool číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Společnost Tomáš Krystyník, se sídlem Na Marečkově 353, IČ 126 44 722, zapsané v oboru obecního živnostenského úřadu MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN, Č.j.: OŽÚVS/188/2015/7, Sp. značka:  OŽÚVS/188/2015 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rozlišení sádrokartonu dle barvy
Rozlišení sádrokartonu dle barvy
O čem vypovídá barevné rozlišení sádrokartonu číst celé
Katalog CanAm Tool
22.02.2021 Katalogy
Katalog CanAm Tool
Katalogové stránky produktů CanAm Tool číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
U nás platíte bezpečně

   

 

 

Kde nás najdete

TDK Stavební
Na Marečkově 353
Karolinka, 756 05

 

Kontakty
Tomáš Krystyník
Tomáš Krystyník
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.
google-site-verification=9TF3nZ2Xe8C8D0Vrrt6SkNCyRtbXH8CaH-pYV9VQdPA86f47464726619f71dd7e439b655857fe3d2dc0d11746945c3e1ca6d636f